vineri, 19 decembrie 2014

Rutina mea de conturare a sprancenelor

    Stiu ca mai am mult si bine pana la obtinerea  formei perfecte a sprancenelor, dar mi s-a parut interesant sa va prezint modul in care le conturez eu si apoi, poate sa discutam pe aceasta tema. Consider ca avem ce invata unele de la celelalte, de asta sunt aici.
     Ce folosesc eu pentru a-mi contura sprancenele si cum procedez:
      ● Uneori baza Nyx pentru ten, aplicata exclusiv pe sprancene, (varianta mov) cand folosesc acest produs, fardurile se ,,aseaza" mult mai usor
      ● Fardul maro- deschis din trusa de contur- Face Form Sleek. Aplic acest fard pe toata spranceana.
      ● Fardul inchis la culoare din trusa Essence il aplic pe o treime din spranceana- zona din exterior. Folosesc doua nuante de maro pentru ca vreau sa obtin un efect natural si doar cu una singura nu as reusi asta.
       ● Uniformizez cele doua nuante cu ajutorul unei perii pentru sprancene
       ● La final incadrez fiecare spranceana cu un corector/ anticearcan. Imi place sa finalizez astfel pentru ca doar un concealer face ca o spranceana sa fie completa.
E adevarat ca am vazut acest procedeu in multe tutoriale, dar experimentand, ( cu multe rezultate dezastruase la activ, desigur) am reusit sa-mi dau seama de diferente.
Uneori, creioanele pentru sprancene pot sa ne urateasca aspectul, in sensul ca rezultatul nu va fi deloc unul natural. Am incercat diverse pana acum in materie de produse pentru sprancene si momentan, acestea sunt acelea  la care m-am oprit. Nu stiu daca reusesc sau nu sa obtin ceva satisfacator din punct de vedere estetic, dar momentan sunt multumita si stiu ca mai am mult de munca in legatura cu acest aspect.
     Voi va conturati sprancenele? Daca da, ce folositi? Va las cu poze la final.
Sunt curioasa sa aflu cum procedati voi si astept cu interes mesajele voastre.

 Pe data viitoare,
      Glam kisses, pretty dolls!